Maak van je werk een feestje

Vind met Flexmakers weer plezier in je werk

Wil jij ook dat jouw werk aanvoelt als een feestje? Schrijf je dan nu gratis en vrijblijvend in om de mogelijkheden voor jou te ontdekken.

Zo maak ook jij van je werk een feestje

Van je werk een feestje maken klinkt te gek, maar dat het niet zo eenvoudig is, kunnen we goed begrijpen. Want voordat jouw werk een feestje wordt, ben je misschien op zoek naar meer waardering, een hoger salaris, meer groeimogelijkheden of een betere werk-privébalans. Maar er is goed nieuws: al deze dingen waardoor jij met plezier naar je werk gaat, zijn er ook voor jou. Hoe je van je werk een feestje maakt, is voor iedereen anders, maar wij ontdekken het graag samen met jou. Het is echt niet nodig om in een baan te blijven hangen waar je niet blij van wordt.

Gelukkig biedt de arbeidsmarkt voor jou veel kansen. Weet je niet waar je moet beginnen, wat bij je past of hoe je solliciteren het beste aanpakt? Zet vandaag de eerste stap en schrijf je gratis en vrijblijvend in. In een kennismakingsgesprek leren we jou kennen en ontdek je de mogelijke banen die er voor jou zijn. Op die manier vinden we de perfecte match en maak jij van je werk een feestje.

Daar waar werken een feestje is

kom werken via flexmakers

Een baan én werkplek die bij je past

Je bent gelukkiger als je werk een feestje is. Wij spreken dagelijks werkzoekenden die te lang ongelukkig zijn op hun werk. De negatieve impact hiervan op hun leven is enorm en wij vinden dat iedereen werkplezier verdient. Daarom sta jij bij ons centraal en gaan we samen met jou op zoek naar je droombaan. We luisteren naar jou en ontdekken zo jouw interesses en wensen. Op die manier heb jij niet alleen een baan en een inkomen, maar ook een bedrijf en collega’s die echt bij jou passen.

Van tijdelijke opdracht naar vaste baan

Onze ervaring is dat veel van onze uitzendkrachten na een periode van uitzendwerk een dienstverband aangeboden krijgen bij hun werkgever. Dus niet alleen voor tijdelijk uitzendwerk, maar ook voor een (vaste) baan ben je bij ons aan het juiste adres.

Je salaris en arbeidsvoorwaarden goed geregeld

Vaak hoor je dat uitzendkrachten minder verdienen. Bij Flexmakers verdien je hetzelfde als je collega’s bij je werkgever. Je werkt gewoon volgens de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao van het bedrijf.
Elke dag op de fiets naar een plek waar werken een feestje is
Ik was op zoek naar een nieuwe baan, dicht bij huis en waar ik echt werkplezier kan ervaren. En dat lukte dankzij Flexmakers
Geen werk, maar wel vaste lasten
Mijn vorige werk hield op maar mijn vaste lasten liepen door, wat voor erg veel stress zorgde. Gelukkig vond ik via Flexmakers een baan met zekerheid én werkplezier.

Een arbeidsmarkt vol met kansen

Ontdek jouw mogelijkheden

De arbeidsmarkt zit vol kansen om van je werk een feestje te maken. Aarzel niet langer! Ontdek de mogelijkheden die er voor jou zijn. Of je nu geïnteresseerd bent in een baan binnen de productie, logistiek, techniek, of administratie. Ons aanbod is divers en altijd in ontwikkeling. Wat wij echter het allerbelangrijkste vinden, is dat jouw toekomstige baan perfect aansluit bij jouw persoonlijke behoeftes en ambities. Het vinden van een baan die echt bij je past, kan je dagelijkse leven enorm verrijken. Wij staan klaar om je te helpen met persoonlijk advies en begeleiding, zodat je de stap kunt zetten naar een baan met werkplezier.

Inschrijven is gratis en geheel vrijblijvend

Wat gebeurt er als ik me inschrijf?

Zodra jij je inschrijft, start je jouw succesvolle zoektocht naar een nieuwe baan. Wij ontvangen je cv en gaan denken over mogelijke vacatures voor jou. Als wij aanknopingspunten zien, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Kost inschrijven geld?

Nee, inschrijven bij een uitzendbureau is helemaal gratis. Onze service is voor jou helemaal kosteloos. Je staat geen deel van je salaris af, maar krijgt daarentegen uitstekende arbeidsvoorwaarden. Oftewel, inschrijven bij een uitzendbureau kan een handige en voordelige manier zijn om nieuwe carrièremogelijkheden te verkennen.

Krijg ik evenveel salaris als uitzendkracht?
Vaak hoor je dat uitzendkrachten minder verdienen. Bij Flexmakers verdien je hetzelfde als je collega’s bij je opdrachtgever. Je werkt gewoon volgens de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao van de bedrijfsbranche.
Bouw ik pensioen op?
In de cao voor uitzendkrachten is jouw pensioen vastgelegd. Al na 8 weken als uitzendkracht start jouw pensioenopbouw. En goed nieuws! Sinds 2023 bouw je 8% pensioen op, dit was in 2022 2,6%
Heb ik recht op vakantiedagen? Zo ja, hoeveel?
Natuurlijk heb je recht op vakantiedagen. Werk je fulltime, dan heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar. Werk je parttime, dan is het naar rato. Je opgebouwde verlofuren worden bijgehouden op je loonstrook.
Krijg ik vakantiegeld?
Als je werkt, bouw je vakantiegeld op. Je krijgt minimaal 8% vakantiegeld. Je ontvangt het in de maand mei. Dan kun je welverdiend op vakantie!

Maak je van jouw werk een feestje?

Zet de eerste stap

Heb je het gevoel dat je vastloopt, dat je om welke reden dan ook niet langer op je plek zit? Dan is het tijd om jouw mogelijkheden te gaan ontdekken in een arbeidsmarkt vol met kansen, zodat ook jij van jouw werk een feestje kunt maken! En dit doe je niet alleen; wij kennen de markt goed, weten welke kansen en banen er beschikbaar zijn en helpen jou hier graag bij. Schrijf je vrijblijvend in om te ontdekken welke baan de perfecte match is voor jou.

Schrijf je nu in!

Stuur ons je gegevens via onderstaand formulier

1

Solliciteer
door het formulier in te vullen

2

We nemen binnen 48 uur
contact met je op

3

Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking