Wil jij aan de slag in de logistiek?

Ontdek in 3 minuten wat wij voor jou kunnen betekenen

Ben je op zoek naar een baan in de logistiek? Wij hebben een breed aanbod logistieke banen bij bedrijven in onze regio, zoals Ruurlo, Lochem, Goor, Eibergen en andere plaatsen. In de logistiek is er veel afwisseling. Afhankelijk van drukte en prioriteit heb jij elke dag een andere indeling en focus. Onze vacatures in de logistiek variëren enorm: van orderpicker tot magazijnbeheerder en van verpakkingsmedewerker tot heftruckchauffeur. Er is zeker een functie die bij jou past.

Heb je ervaring in de logistiek, dan is dat mooi meegenomen. Maar ook zonder ervaring kun jij aan de slag in de logistiek. Misschien heb je altijd al wel gedroomd van een baan als reachtruckchauffeur? Haal dan via ons je certificaat en ga aan de slag.

Als je je bij ons inschrijft gaan we met jou in gesprek, ontdekken we waar jouw wensen liggen en waar jij naar op zoek bent. We hebben een breed netwerk aan opdrachtgevers met veel diverse logistieke functies. Het is belangrijk dat jij een match bent met het bedrijf en je daar prettig voelt. Daarom is het belangrijk dat jouw nieuwe baan past bij jouw wensen.

Hoe we dit in de praktijk doen? We gaan samen op zoek naar het bedrijf dat past bij jouw wensen en behoeften. We werken met verschillende opdrachtgevers, waardoor jij bij meerdere bedrijven letterlijk een ‘kijkje in de keuken’ kunt nemen om de sfeer te proeven. Hierdoor ontdek jij of een bedrijf bij jou past en kun je een weloverwogen keuze maken. Wil je eerst een dagje meelopen? Ook dat kan en dan kun jij daarna kiezen wat voor jou goed voelt.

Nieuwsgierig geworden? Er is zoveel mogelijk, dus schrijf je geheel vrijblijvend in. Dan ontdekken we samen welke logistieke vacature het beste bij jou past.

Werken via uitzendbureau Flexmakers

Betekent voor jou

Wil jij aan de slag in de logistiek? Zij jij jezelf werken als logistiek medewerker in het magazijn, heftruckchauffeur of wat anders? Schrijf je dan in bij Flexmakers! We hebben verschillende logistieke functies bij diverse bedrijven in meerdere plaatsen. Dus ook voor jou zit er een toffe vacature tussen.

Waarom werken via uitzendbureau Flexmakers?

N
Een baan en werkplek die bij je passen
N
Ervaring is niet nodig
N
Opleidingsmogelijkheden
N
Oprechte aandacht
N
Vast contract mogelijk
N
Kennismaken met verschillende opdrachtgevers
“Ik werk samen met collega’s die een fijne sfeer met zich meebrengen, waardoor de werksfeer erg aangenaam is. De werkzaamheden zijn leuk en uitdagend en ik voel dat het werk dat ik verricht echt gewaardeerd wordt. Ik krijg alle begrip en vertrouwen dat ik nodig heb en dat geeft veel zelfvertrouwen om naar mijn werk te gaan.”
Paul Schigt
Gabriel

Op zoek naar een baan in de logistiek?

Schrijf je dan geheel vrijblijvend in

Frank kent alle logistieke bedrijven in de buurt en kan jou er alles over vertellen. Ik ga graag met jou in gesprek om erachter te komen wat jouw wensen en behoeften zijn en welk bedrijf het beste bij jou past. Schrijf je daarom via onderstaand formulier in en ga samen met mij op zoek naar jouw droombaan. En ook wanneer je het spannend vindt of niet weet wat je wil, help ik je graag. Samen ontdekken we waar jouw passie ligt en vinden we de beste match voor jou.

Hopelijk tot snel.

Schrijf je nu in!

Stuur ons je gegevens via onderstaand formulier

Solliciteer
door het formulier in te vullen
We nemen binnen 48 uur
contact met je op
Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking