Krijg jij het nog warm van jouw baan? Of laat het werk jou koud?

door | 22-12-2022

krijg jij het nog warm van jouw baan? of laat het werk jou koud?

Heb jij het gevoel dat jouw werk jou meer energie kost dan dat het je oplevert? Je hebt een baan maar het werk maakt je niet meer gelukkig en laat je letterlijk koud. Dan is het tijd om op zoek te gaan naar wat anders zodat jij het weer warm krijgt van jouw baan. Hoe vind je werk dat bij jou past en hoe zet je die stap? Dat leggen we je binnen 5 minuten uit in dit blogartikel.

Wist je dat uit onderzoek naar voren komt dat één op de vijf werknemers ontevreden is over zijn baan en eigenlijk van baan wil veranderen maar niet direct op eigen initiatief vertrekt. Dus, het is helemaal niet zo gek. Daardoor blijven werknemers te lang hangen in een baan die niet meer bij hun past. Dit heeft niet alleen een negatief effect op je productiviteit, maar ook op je humeur en energie. Jij hebt er namelijk zelf het meeste last van.

Merk jij dat je na een dag werken niet vrolijk thuiskomt? En heb jij geen zin meer om ‘s avonds iets te ondernemen? Dan is het tijd voor verandering. Ga op zoek naar een baan waar jij het wél warm van krijgt. Ook jij verdient het om met plezier naar je werk te gaan!

 

op zoek naar een nieuwe baan

Wij snappen dat het enorm lastig is om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Vooral wanneer jij al lang werkzaam bent voor jouw werkgever en weet wat ervan jou verwacht wordt. Maar is elke dag naar je werk gaan met tegenzin de moeite waard? Jouw werk is een belangrijk onderdeel van je leven, want je bent er een groot deel van de week aanwezig. Daarom is het belangrijk dat jij een baan hebt waar je wel gelukkig van wordt.

De huidige arbeidsmarkt verandert: er is zoveel mogelijk, dit geeft jou als werknemer enorm veel voordelen. Misschien vind je het lastig om nu je zekerheid op te geven? Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom werken wij met opdrachtgevers die het beste met jou voor hebben. Dat betekent dat jij een contract krijgt met goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot een vast contract. Hiermee behoud jij dus jouw zekerheid! Benieuwd wat er voor jou mogelijk is? Schrijf je vrijblijvend bij ons in, dan nemen we contact met je op en bespreken we de mogelijkheden.

 

werk vinden dat écht bij jou past

Om een nieuwe baan te zoeken die echt goed bij jou past, gaan wij samen op zoek. Zodra jij je bij ons hebt ingeschreven gaan wij met jou het gesprek aan. We nodigen jou uit bij ons op kantoor om jouw ambities, interesses en werkervaring te bespreken. Wij zullen tijdens dit gesprek achterhalen waar je kwaliteiten liggen om je op deze manier te helpen aan een baan die écht bij jou past. Op basis van dat gesprek gaan wij samen met jou op zoek naar een leuke en nieuwe uitdaging.

 

veranderen van functie of branche

Word jij niet meer gelukkig in de werkomgeving waarin jij je elke dag bevindt? Dan ben jij misschien wel toe aan een uitdaging in een andere branche of functie. Dit komen wij vaak bij kandidaten tegen. Een voorbeeld hiervan is Laura Lam. Laura werd niet meer warm van haar baan waardoor zij zich wilde oriënteren in een andere branche. Samen met Laura hebben wij gekeken naar haar interesses en hebben we haar aan een nieuwe baan geholpen. In een voor haar totaal nieuwe branche. Laura vertelt ons dat zij het nu wel warm krijgt van haar baan. Omdat zij nu een baan heeft gevonden, die écht bij haar past.

Een ander voorbeeld is Beshoy Anous. Beshoy heeft zijn vaste baan opgezegd en is via Flexmakers een nieuwe uitdaging gegaan. Beshoy vertelt ons dat hij het belangrijk vindt om samen te werken met leuke collega’s en dat hij dat nu bij Legamaster heeft gevonden.

de stap om ander werk te zoeken

Wij begrijpen dat het een hele stap is om ander werk te zoeken. En om zelf het initiatief te nemen om je vaste baan op te zeggen. Een vaste baan biedt financiële zekerheid. Daarom kan dit een drempel zijn om een nieuwe baan te zoeken. Maar veel uitzendkrachten krijgen na een korte uitzendperiode een vaste baan. Wil jij toch vanaf jouw eerste werkdag die zekerheid hebben? Naast uitzendwerk, ben jij ook voor een vaste baan bij ons aan het juiste adres.

 

breek het ijs en schrijf je in

Wil jij actie ondernemen en op zoek gaan naar een baan waar jij weer warm van wordt? Laat ons jou dan helpen met deze stap. Je kunt contact met ons opnemen door ons te bellen op 0573-256380. Of schrijf je direct in. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met je op om een gesprek bij ons op kantoor in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan wij samen kijken naar werk dat bij jou past.

Mayke Kettelerij

Ik zet graag mensen in beweging met mijn blogs

0573 – 256 380
mayke@flexmakers.nl