KRIJG JIJ HET NOG WARM VAN JOUW BAAN?

OF LAAT HET WERK JOU KOUD? 

Heb jij het gevoel dat jouw werk je meer energie kost dan dat het je oplevert? Je hebt een baan en toch maakt dit je niet gelukkig. Je hebt het gevoel dat je niet op je plek zit en gaat zonder voldaan gevoel naar huis. Oftewel, het werk laat jou koud.

Blijf dan niet vastzitten in jouw huidige baan, maar ga op zoek naar die baan waar jij wel een warm gevoel van krijgt. De arbeidsmarkt biedt jou juist nú veel voordelen. Misschien ben je bang om je zekerheid op te geven, vooral in deze tijden. Maar de realiteit is juist dat onze opdrachtgevers op zoek zijn naar jou en bereid zijn om jou de beste arbeidsvoorwaarden te geven. Dat betekent is sommige gevallen zelfs een vast contract.

Wij hebben op dit moment veel openstaande vacatures in diverse branches en regio’s rondom Lochem. Laat je inspireren én ontdek wat er voor jou mogelijk is. Wij gunnen jou dat je met veel plezier naar je werk gaat. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Dus zorg dat je het weer warm krijgt van jouw baan. Hoe? Schrijf je vrijblijvend bij ons in zodat we met jou in gesprek kunnen gaan. Samen kijken we naar waar jij echt gelukkig van wordt, zodat we op zoek kunnen naar de vacature die voldoet aan jouw wensen. Ook als je eenmaal aan het werk bent kun je bij ons terecht en zijn we jouw eerste contactpersoon.

Voordelen om nu van baan te veranderen via Flexmakers

Een baan én werkplek die bij je passen!

Jij voelt dat je niet langer op je plek zit en het werkt kost jou meer energie dan dat het oplevert. Samen met jou kijken wij naar de mogelijkheden in een nieuwe branche. Want dan heb jij straks niet alleen een baan en inkomen, maar ook een bedrijf en collega’s die bij je passen.

Van tijdelijke opdracht naar vaste baan

Het kunnen soms best moeilijke financiële tijden zijn. Daarom kan de zekerheid van een vaste baan juist op dit moment erg belangrijk zijn. Maar naast een vaste baan, wil jij ook een baan waar jij gelukkig van wordt. Dus niet alleen voor tijdelijk uitzendwerk, maar ook voor een vaste baan ben je bij ons aan het juiste adres.

Veranderen van branche

Heb jij het gevoel dat je geen energie meer uit je werk haalt? Dan ben jij misschien wel toe aan een nieuwe uitdaging in een totaal andere branche. Dat is heel normaal en iets wat wij geregeld tegenkomen. Zelfs in deze onzekere tijd biedt de arbeidsmarkt genoeg kansen. Samen we zoeken we welke branche het beste bij jou past.

 

jij bent een groot deel van de werk op jouw werk

daarom is het belangrijk dat jij het warm van je baan krijgt

Noëlle Wolters werkte bij een tankstation, maar merkte dat dit werk haar koud liet. Ze verlangde naar een baan in de logistiek en schakelde Flexmakers in om haar hierbij te helpen. Samen hebben wij de baan gevonden waar zij weer met veel plezier naar toe gaat. Wil jij net als Noëlle deze stap maken? Schrijf je dan in en samen gaan we op zoek naar een baan waar jij het warm van krijgt.

Benieuwd wat uitzendkrachten over ons zeggen?

Vind jij het lastig om op zoek te gaan naar een nieuwe baan? Samen kijken wij met jou naar de mogelijkheden om te gaan werken in een nieuwe branche. Lees eens hoe anderen het hebben ervaren. Schrijf je vrijblijvend in en laten we samen het gesprek aangaan.

{

“Goede koffie, een gezellige sfeer en oprecht geïnteresseerde mensen bij Flexmakers. Dit zorgde voor veel vertrouwen tijdens het eerste gesprek.”

bennie hoksbergen

{

 Ik heb mijn toenmalige baan opgezegd en ben het proces aangegaan bij Flexmakers. Ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en met mij meegedacht voor mogelijke opties.”

Patrick Massop

{

“Frank wist precies te achterhalen wat ik zocht en welke functie bij mij zou passen. Door het doortastend optreden hebben we samen een mooie nieuwe uitdaging gevonden.”

simone roerdink

Schrijf je nu in!

Om jou te helpen aan een nieuwe baan willen we je graag beter leren kennen. We willen het zo makkelijk mogelijk maken. Door je gegevens hieronder in te vullen kunnen wij je zo snel mogelijk helpen.
Samen zorgen we ervoor dat jij het weer warm krijgt van jouw baan.

Solliciteer
door het formulier in te vullen

We nemen binnen 48 uur
contact met je op

Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking