Doe mee aan de kleurplatenactie van Flexmakers

Gratis ijsje en elke week kans op een prijs!

Wist je dat er vorig jaar meer dan 100 kinderen meededen aan de kleurplatenactie van Flexmakers? Vanwege het enorme succes van vorig jaar hebben we ook dit jaar besloten om weer een toffe kleurplatenactie te organiseren. Gedurende de zomer maken kinderen in en rondom Lochem elke week kans op prachtige prijzen. Vanaf 30 juni tot 31 augustus kiezen wij elke vrijdag drie winnaars uit de ingeleverde kleurplaten. Met als hoofdprijs een karaoke set met discoverlichting ter waarde van €99,-! Die wil jij toch winnen? Dus haal snel je kleurplaat op in Lochem. We zijn heel benieuwd welke hobby’s jij allemaal ziet op onze kleurplaat. Kleur ze allemaal in en wie weet win jij wel één van de prijzen!

Meedoen: De kleurplatenactie loopt de hele zomer door en kent maar één regel: kinderen mogen élke week meedoen! Lever jouw kleurplaat in bij IJssalon Lochem.

Kleurplaat ophalen: De kleurplaten kunnen bij de volgende locaties worden opgehaald in Lochem: IJssalon Lochem, Bakker Bart, Jonge Leu, Albert Heijn, Plus, slagerij Sieverink, bakkerij Nollen, bakker ten Broeke, vishandel Waninge, poelier ’t Vöske en Bij de Buurman.

Kleurplatenactie Flexmakers

doe mee met de kleurplatenactie

Doe mee met onze kleurplatenactie en maak elke week kans op toffe prijzen met als hoofdprijs een karaoke set met discoverlichting!

Haal hier jouw kleurplaat op: ijssalon Lochem, Bakker Bart, Jonge Leu, Albert Heijn, Plus, slagerij Sieverink, bakkerij Nollen, bakkerij ten Broeke en vishandel Waninge.

Kleurplatenactie Flexmakers

Kleurplaat inleveren

Heb jij jouw kleurplaat helemaal ingekleurd? Breng hem dan langs bij ijssalon Lochem. Elke week kiezen wij 3 winnaars uit. Heb je gewonnen? Dan nemen we telefonisch contact op. Uiteraard maken we op deze pagina ook de winnaars bekend.

Kleurplaat inleveren: ijssalon Lochem

 

Jouw gesprek is een ijsje waard

Kom jij in de maanden juni, juli en augustus bij ons op kennismakingsgesprek? Dan krijg jij een ijsbon, zodat jij na afloop van jouw gesprek een lekker ijsje kunt halen bij de ijssalon Lochem.

We hebben volop vacatures openstaan, benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Schrijf je dan bij ons in én wie weet smul jij daarna wel van een lekker ijsje.

Winnaars

Hieronder een overzicht van alle blije winnaars die een van de vele prijzen hebben gewonnen. Ook kans maken op een prijs? Haal dan gauw een kleurplaat op en lever deze in bij IJssalon Lochem en wie weet sta jij er volgende week ook tussen.

 week 1
Deze week hebben broer en zus Wyatt en Emma hun cadeau bij ons opgehaald op kantoor.

Nionela hebben wij opgezocht op haar verblijf bij EuroParcs, elkaar begrijpen was lastig, maar aan haar gezicht te zien was zij erg blij met haar cadeau!

We hopen dat de kinderen veel (water)plezier van hun cadeaus gaan hebben!

week 2

Vanmiddag hebben Tygo, Jip en Luuk hun cadeau opgehaald van de kleurplatenactie. Ze kunnen samen op de waterglijbaan, met het waterpistool en een spelletje spelen.

 

week 3

Deze week hebben we heel wat kinderen blij mogen maken met supertoffe prijzen!

Zowel de kinderen op de eerste als op de tweede foto hebben we blij mogen maken met een spelletje, een waterpistool en ijsbonnen om een heerlijk ijsje bij IJssalon Lochem te halen!

Kortom heel veel blije gezichten! 

 

Julia
Kleurplatenactie

week 4

Deze week hebben Julia, Pepijn en Marlou schitterende kleurplaten bij ons ingeleverd! Wij hebben Julia en Pepijn blij mogen maken een spelletje en Marlou met een leuk boek. 

 Julia, Pepijn en Marlou, wij danken jullie voor de mooie ingekleurde kleurplaten!

 

Demi met haar kleurplaat
Levi en z'n broer

 

week 5

Levi en Demi hebben wij blij mogen maken met twee cadeautjes. Ook waren zowel Levi als Demi blij met de extra ijsbonnen die zij van ons hebben gekregen. Wij wensen jullie veel plezier met de cadeau’s.

 

Demi met haar kleurplaat

 

 

 

week 6

Mason heeft een prachtige kleurplaat bij ons ingeleverd. En daarom een tof waterpistool gekregen en ijsbonnen om te besteden bij IJssalon Lochem. Naast Mason hebben ook Hannah en Anne een prijs gewonnen. Zij komen hun prijs na de vakantie ophalen!

Verder heeft ook Myla een prijs gewonnen. Zij was zo enthousiast dat ze gelijk begon te bladeren in haar prentenboek. En met de ijsbonnen kon zij gelijk met mama een ijsje halen. En Luuk kan gaan glijden op de waterslide die hij heeft gekregen.

 

Demi met haar kleurplaat

week 7

Deze week zijn er ook weer prachtige kleurplaten ingeleverd waaruit wij drie winnaars hebben gekozen. Tess heeft een leuk spelletje gewonnen waarmee ze samen met haar zusje kan spelen. En ook de broer en zus Teun en Liv wonnen een spelletje en een waterpistool waarmee ze kunnen spelen. 

 

Demi met haar kleurplaat

week 8

Deze week kwam Hannah haar prijs ophalen. Zij won in week 6 al, maar was toen lekker aan het genieten van haar vakantie. 

 

Karaokeset

Word jij de winnaar van de hoofdprijs?

Hoe tof is deze karaoke set met discoverlichting ter waarde van €99,-. Hiermee zet jij straks elk feestje op z’n kop. Lever jouw kleurplaat in bij ijssalon Lochem en maak kans op deze fantastische hoofdprijs.

31 augustus maken wij de winnaar bekend. Houd onze pagina dus goed in de gaten!

voor de papa’s en mama’s hebben we ook wat leuks

nee geen karaokeset, maar een e-book met leuke extra’s

In 5 stappen naar jouw ideale baan

Heb jij ooit het gevoel gehad dat je vastloopt in jouw baan? Dag in, dag uit hetzelfde riedeltje. Je wilt graag wat anders doen, maar je weet niet zo goed wat en hoe je dit moet aanpakken.

Daarom gaan wij jou helpen: in het e-book nemen wij jou in 5 stappen mee op weg naar jouw ideale baan.
Speciaal voor jou hebben wij onze kennis, expertise en ervaring gebundeld in dit e-book. Ruim 300 mensen gingen jou voor en zijn door het doorlopen van de stappen uit het e-book succesvol gematcht.

Na het lezen van het e-book heb jij de tools in handen om jouw droombaan te zoeken, te vinden en uiteindelijk te starten!
Incl. gratis templates voor een CV en motivatiebrief die eruit springen.

Na het aanmelden van jouw gratis ebook ontvang je van ons ook elke 2 weken een update van onze nieuwste vacatures, zo ben jij altijd als eerste op de hoogte! Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en uitschrijven kan op elk moment. Vragen? lees hier onze privacyverklaring.