Hoe was jouw vakantie?

door | 9-09-2022

Heb jij ook zo genoten van jouw vakantie?

De vakantieperiode is weer voorbij gevlogen. Alle Flexmakers hebben genoten van een heerlijke vakantie. Jij bent ondertussen vast ook weer aan het werk. Wij hopen dat jij net zoveel van jouw vakantie hebt genoten als dat wij dat hebben gedaan. Ben jij benieuwd naar hoe onze vakanties waren. En waar wij zijn geweest? Bekijk ook onze video!

 

“Het veluwemeer is het gardameer van Nederland”

Eigenaar Frank vertelt dat hij een heerlijke vakantie heeft gehad. Samen met zijn gezin is hij naar het Veluwemeer geweest. Vanwege het heerlijke weer, beschrijft Frank het Veluwemeer ook wel als het Gardameer in Nederland. Als wij Frank vragen met wie hij het liefst op vakantie gaat, antwoord hij: “Heel cliché, maar met mijn twee jonge kinderen, Siem en Silke en mijn vriendin Saskia. Samen leuke dingen doen’’.

 

“geen was en schoonmaakwerk op vakantie”

Onze Flexmakers hebben ook het buitenland bezocht. Onze intercedente Daphne is samen met haar man en twee kinderen van 10 maanden en 6 jaar naar een vakantiepark in Noord-Frankrijk geweest. Wij zijn heel benieuwd aan welke dingen Daphne op vakantie niet toe komt. Daphne: “Wat leuk is om niet aan toe te komen op vakantie is het doen van de was en schoonmaken. En ik laat lekker de boel de boel als we op vakantie zijn”.

 

“veel eten en drinken in Kos”

Content creator Lotte: “Ik ben samen met mijn vriendinnen naar Griekenland geweest, naar Kos. Wij hebben daar een heerlijke vakantie gehad met z’n allen. We hebben super veel leuke dingen gedaan, waaronder veel eten & drinken”. Lotte, wat is jouw favoriete vakantieland en waarom? Lotte: “Spanje was eigenlijk altijd mijn favoriete vakantieland maar nu ik voor het eerst in Griekenland ben geweest dit jaar, is toch Griekenland écht mijn favoriete vakantieland geworden.”

 

“Zoveel mogelijk plekken zien van Thailand”

Shanti is 3 weken wezen solo backpacken in Thailand. Shanti, had jij een bepaald doel met jouw vakantie en heb jij dit doel bereikt? Shanti vertelt ons dat haar doel was om zoveel mogelijk plekken van Thailand te bezoeken, om de natuur te zien en om kennis te maken met de cultuur. En dit doel heeft zij zeker bereikt.

 

“Ik ben verwend, dus voor mij geen tent”

Leontien, intercedente bij Flexmakers, is samen met haar dochter één weekje naar Winterberg geweest. Daar hebben zij veel dingen gedaan zoals rodelen en wandelen. Om de vakantie af te sluiten zijn zij samen een lang weekend naar Keulen geweest en hebben ze Phantasialand bezocht. De vraag die wij aan Leontien stellen is: tent, caravan, huisje of hotelkamer en waarom? Leontien: “Dat is een hele makkelijke! Huisje of hotelkamer. Ik hou niet heel erg van kamperen. Ik ben verwend dus voor mij geen tent.”

 

“Mij kun je wakker maken voor marquesita, een soort wafeltje met kaas en nutella”

Aan Lobke, intercedente bij Flexmakers, vragen wij wat haar favoriete buitenlandse keuken is. Lobke vertelt dat haar favoriete keuken, de Mexicaanse keuken is en dat zij vorig jaar een hele mooie reis heeft gemaakt door midden- en Zuid Amerika. Lobke: “In Mexico kun je echt fantastisch eten met als grote verrassing Marquesita. Dit is een soort wafeltje met kaas en nutella. Het klinkt vreselijk, maar het is echt een hele goede combinatie. Dus daar kun je mij wel wakker voor maken”.

 

“Genoten van het lekkere italiaanse eten”

Onze content creator Sophie vertelt dat zij deze zomervakantie 10 dagen Italië heeft bezocht, samen met haar vriend. Sophie: “Wij zijn naar Milaan geweest en naar het Comomeer. Wij hebben daar veel leuke dingen gedaan en natuurlijk genoten van het lekkere Italiaanse eten.”

Sophie, een strand vakantie, een cruise, een kampeervakantie of een stedentrip en waarom? Sophie: “Ik zou gaan voor de kampeervakantie en lekker een tent achter in de auto gooien of met de camper door Europa trekken. En dan zou ik alles combineren, dus zowel naar het strand als een leuke stad bezoeken. En dan heb ik een top vakantie”.

 

“op een Italiaanse camping in denekamp. Beter kan het haast niet”

Mayke, eigenaresse van Flexmakers, is samen met haar man en twee dochters, Philein en Liselot naar de Camping in Denekamp geweest. Mayke: ‘’Wij zijn naar een Italiaanse camping geweest met Italiaanse eigenaren en dat in Denekamp. Beter kan het haast dan niet.”

Wij vragen aan Mayke wat het leukste moment van haar vakantie was. Mayke: “Het meest bijzondere moment was dat mijn oudste dochter van 6 jaar van een hoge duikplank sprong van 3,5 meter hoog. Heel bijzonder hoe zij dat gedaan heeft.”

Ben jij toch benieuwd geworden naar onze video? Bekijk hem hier.

Jij weet nu hoe de vakantie van alle Flexmakers is geweest, maar hoe was jouw vakantie? Nu de zomer weer voorbij is, komen wij in actie. Jij ook? Schrijf je direct bij ons in of neem contact met ons op via 0573-256380.

LOTTE AARTSEN

Ik zet graag mensen in beweging met mijn blogs

0573 – 256 380
lotte@flexmakers.nl