Goede voornemens werk

door | 2-01-2024

Start 2024 met een baan die je echt leuk vindt

Het is begin januari en de feestdagen zijn voorbij. Terwijl je nadenkt over je goede voornemens, heb je een duidelijk doel voor ogen: dit jaar wil je meer verdienen en sparen, mogelijk door een baan met een beter salaris. Je denkt na over een baan die je in beweging houdt, omdat je gezonder wilt leven. Of je speelt met het idee om iets nieuws te leren, door in een nieuwe functie of branche aan de slag te gaan. Ook wil je werken aan een betere werk-privé balans en wil je meer tijd besteden aan o.a. je hobby’s, familie en vrienden.

Na het lezen van deze blog weet jij:

  • Hoe je meer verdient en spaart
  • Hoe je gezonder leeft middels een actieve baan
  • Hoe je iets nieuws leert
  • Hoe je zorgt voor een betere werk-privé balans

Benieuwd? Lees dan snel verder.

Goede voornemens werk: Meer verdienen en sparen

Op dit moment zijn er volop kansen op de arbeidsmarkt, waardoor het ook voor jou mogelijk is om een baan te krijgen waarin je beter betaald krijgt.

Een baan met een beter salaris biedt jou financiële zekerheid, omdat je kunt sparen. Je kunt bijvoorbeeld elke maand een vast bedrag bepalen om te sparen. Zo zie je jouw spaargeld elke maand groeien. Met een beter betaalde baan en een goed spaarplan bereik je jouw financiële doelen. Heb je hulp nodig bij het zoeken naar een baan of weet je niet goed waar te beginnen? Dan helpen we je natuurlijk graag.

Goede voornemens werk: Gezonder leven

Staat gezonder leven ook bij jou hoog op de lijst van goede voornemens? Je bent vast op zoek naar manieren om meer te bewegen. Wat als je baan je daarbij kan helpen? Bij Flexmakers hebben we een breed aanbod aan actieve en fysieke banen, waar je gedurende je werkdag in beweging blijft. Waardoor je niet alleen geld verdient, maar ook werkt aan je gezondheid.

Goede voornemens werk: Iets nieuws leren

Stel je voor: in 2024 leer je iets compleet nieuws door aan de slag te gaan in een nieuwe functie of branche. Heb je wel eens nagedacht over een carrièreswitch? Of wil je je verder ontwikkelen in je huidige vakgebied? Er zijn zoveel mogelijkheden, maar het is soms best lastig om te ontdekken wat bij je past. Hoe fijn is het dan om samen te kijken naar de perfecte optie voor jou en een goede keuze te maken. Zo zorg jij ervoor dat je in 2024 iets nieuws leert. Denk bijvoorbeeld aan het leren van nieuwe werkzaamheden on the job, volg een cursus, haal een certificaat of leer een compleet nieuw vak. Wij vinden het uiterst belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij jou talloze mogelijkheden om te blijven groeien. Ben je nieuwsgierig geworden? We vertellen het je graag.

Goede voornemens werk: Een betere werk-privé balans

Een betere werk-privé balans wordt steeds belangrijker, bij jou ook? Wat de juiste balans is, is voor iedereen verschillend. Wellicht speelt reistijd van en naar je werk een rol. Of zoek je flexibele werktijden voor meer tijd met je familie of vrienden? Daarnaast kunnen je ongunstige werktijden je werk-privé balans verstoren. Heb je tijdens de afgelopen feestdagen weer gemerkt hoe vervelend het is om altijd maar te moeten werken wanneer een ander vrij is? Of is de werkdruk bij jou zo hoog dat je zelfs tijdens het kerstdiner met familie nadacht over alle werkzaamheden die op het werk op je wachten? Denk dan eens na over een andere baan, waar je wel een goede balans hebt tussen je werk en privé leven.

Begin jij vandaag met jouw eerste goede voornemen? Neem contact met ons op.

Er zijn dus veel verschillende goede voornemens, die voor iedereen anders zijn. Toch is het zorgelijk dat men 92% van de goede voornemens al binnen een maand laat mislukken. Dus zit niet stil, maar kom in actie. Heb je behoefte aan hulp? Bel ons, mail ons, of schrijf je geheel gratis en vrijblijvend in. Dan gaan we samen op zoek naar een baan die je echt leuk vindt en die volledig aansluit op al jouw wensen. Wil je het jaar direct goed beginnen? Klik dan hier.

Mayke Kettelerij

Ik zet graag mensen in beweging met mijn blogs

0573 – 256 380
mayke@flexmakers.nl