Gaan met die nieuwe ba(na)an!

door | 4-02-2022

Heb jij onze borden al gespot op één van de negen plekken in Lochem? Onze collega’s vertellen wat ‘gaan met die banaan’ voor hen betekent en hoe zij dit in hun werkzaamheden naar voren laten komen.

Mayke
“Gaan met die ba(na)an betekent voor mij dat wanneer je niet blij bent met je baan, je op jezelf moet vertrouwen om ergens écht voor te gaan. Je moet jezelf het geluk gunnen ook al is het spannend om nieuwe stappen te nemen. Wij als Flexmakers helpen je daar volledig bij. In mijn werk laat ik gaan met die ba(na)an terugkomen door oprecht geïnteresseerd te zijn in de kandidaat en een luisterend oor te bieden naar wat nou écht belangrijk is voor de kandidaat. Ik kijk met heel m’n hart naar mogelijkheden, waardoor kandidaten enthousiast kunnen gaan met die nieuwe ba(na)an!

Frank
“Voor mij betekent ‘gaan met die ba(na)an’ dat je ergens écht voor moet gaan, wanneer er iets moois op je pad komt. Denk in mogelijkheden en ga het ontdekken oftewel ‘zie een kans, pak een kans’. Daarnaast sluit de slogan ook goed aan op de huidige tijd. Er kan gelukkig steeds meer (horeca, stadions, theaters e.d). Richting de zomer kan er waarschijnlijk nog meer en hopelijk gaan we terug naar ‘normaal’. Ook dan geldt ‘gaan met die banaan’. Dit geeft mensen wellicht het laatste zetje om op zoek te gaan naar een baan waar je écht happy bent! In mijn werk pas ik dit toe door elke dag met veel plezier naar mijn werk te gaan. De rest gaat dan eigenlijk vanzelf. Natuurlijk niet elke dag kan een feestje zijn, maar ik heb gelukkig veel meer leuke, dan minder leuke dagen. Daar haal ik energie uit wat weer ten goede komt tijd in mijn werkzaamheden.”

Tessa
“De uitspraak ‘gaan met die ba(na)an’ levert mij energie op om geen uitdagingen uit de weg te gaan, maar juist op te zoeken om een groter doel verder op de weg te behalen. In een breder perspectief zie ik ‘gaan met die banaan’ als het zien en benutten van kansen die je krijgt. Iedereen krijgt kansen en het is aan jezelf hoe jij hiermee om gaat: gewoon doen, plezier ervaren en een keer de sprong in het diepe wagen zijn zaken die daarbij komen kijken. Bij Flexmakers bieden wij in het kader van ‘gaan met die ba(na)an’ niet alleen kansen, maar juist gelijke kansen en dat vind ik een kracht die wij uitstralen.”

Leontien
“Gaan met die banaan betekent voor mij: Gas erop! Nieuwe kansen en uitdagingen aanpakken en zonder twijfel het gewoon doen! In mijn werkzaamheden pas ik dit toe door snel te schakelen en vooral te doen (!) in plaats van te lang na te denken.”

Lotte
“Ergens vol voor gaan en altijd je beste beentje voor zetten om werkzaamheden voor elkaar te boksen. Gaan met die ba(na)an betekent voor mij kansen met beide handen aanpakken en het gewoon doen. Op deze manier kun je doelen stellen en ook bereiken. In het werk uit zich dat door opdrachten niet uit de weg te gaan, maar er de volle 100% voor gaan.”

Hulp nodig bij het vinden van een nieuwe baan?
Op zoek naar een nieuwe baan? Wij zijn er voor jou van begin tot eind en helpen jou graag aan een nieuwe baan. Bekijk onze vacatures voor diverse branches: productie, industrie, commercieel of logistiek en solliciteer direct. Liever direct kennismaken en samen op zoek naar de perfecte baan? Schrijf je dan direct in.

Gratis e-book: In 5 stappen naar jouw ideale baan

Heb jij ooit het gevoel gehad dat je vastloopt in jouw baan? Dag in, dag uit hetzelfde riedeltje.

Je wilt graag wat anders doen, maar je weet niet zo goed wat en hoe je dit moet aanpakken. Dan gaan wij jou helpen.

Speciaal voor jou hebben wij onze kennis, expertise en ervaring gebundeld in ons e-book.

Incl. gratis templates voor een CV en motivatiebrief die eruit springen.

Gratis e-book: In 5 stappen naar jouw ideale baan

Heb jij ooit het gevoel gehad dat je vastloopt in jouw baan? Dag in, dag uit hetzelfde riedeltje.

Je wilt graag wat anders doen, maar je weet niet zo goed wat en hoe je dit moet aanpakken. Dan gaan wij jou helpen.

Speciaal voor jou hebben wij onze kennis, expertise en ervaring gebundeld in ons e-book.

Incl. gratis templates voor een CV en motivatiebrief die eruit springen.

Na het aanmelden van jouw gratis ebook ontvang je van ons ook elke 2 weken een update van onze nieuwste vacatures, zo ben jij altijd als eerste op de hoogte! Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en uitschrijven kan op elk moment. Vragen? lees hier onze privacyverklaring.

LOTTE AARTSEN

Ik zet graag mensen in beweging met mijn blogs

0573 – 256 380
lotte@flexmakers.nl