Elkaar versterken – In je kracht staan

door | 14-06-2021

 

10 maanden geleden gestart met Flexmakers, wat een stap!

En wat een geluk en energie brengt ons dat!

Wij staan in onze kracht wanneer wij voor anderen wat kunnen betekenen en écht het verschil kunnen maken. Op een positieve manier de samenwerking met lokale ondernemers opzoeken is wat ons voldoening geeft. Wij doen ons werk met veel passie en bevlogenheid!

Tijdens een brainstormsessie met de geweldige en heerlijke IJssalon beneden ons werd al snel duidelijk dat we elkaar kunnen versterken door onze kwaliteiten te bundelen. Daardoor is het idee van de IJsactie ontstaan. Tijdens de ijsactie krijgen nieuwe medewerkers een 10-ritten ijskaart, ontvangen onze medewerkers en opdrachtgevers een zomertas vol met toffe producten én hebben we verschillende acties via social media in petto.

We denken niet alleen aan een extraatje voor onze eigen medewerkers en opdrachtgevers, maar ook hebben we een fantastische kleuractie voor kinderen uit Lochem bedacht. Op deze manier brengen wij met veel enthousiasme verkoeling én lokale samenwerking in Lochem! Ben jij benieuwd naar wat de ijsactie inhoudt?

Lees hier het persbericht:

Flexmakers zorgt met ijsactie voor verkoeling én lokale samenwerking

Uitzendbureau Flexmakers uit Lochem organiseert deze zomer een verfrissende zomeractie. Doel? Een positieve impuls geven aan de samenwerking met lokale ondernemers én extra verkoeling voor iedereen in Lochem en omgeving.

Lokale krachten bundelen maakt de regio sterk
Voor Flexmakers is de samenwerking met bedrijven in de regio een belangrijk speerpunt. We matchen namelijk niet alleen de kwaliteiten van opdrachtgevers en medewerkers, maar bundelen ook de krachten van bedrijven in de regio. Onze persoonlijke en daadkrachtige aanpak zorgt ervoor dat we kansen zien en benutten, die anderen laten liggen. Juist van dié kracht willen we deze zomer extra gebruik maken!

Iedereen een 10-ritten ijskaart cadeau
Daarom laten we deze hele zomer medewerkers, opdrachtgevers en inwoners van Lochem kennismaken met het heerlijke ijs van IJssalon Lochem. Ga je deze zomer als medewerker bij Flexmakers aan de slag? Dan krijg je een 10-ritten ijskaart en maak je óók kans op toffe prijzen bij de verschillende zomerwinacties van Flexmakers.

Even ijsvrij tussen al het vakantiewerk door?
Zitten je examens erop en wil je deze zomer je bankrekening flink laten groeien? Flexmakers heeft volop vakantiewerk. Ook voor onze vakantiewerkers ligt de 10-ritten ijskaart klaar én hebben we de hele zomer social media winacties in petto.

Kinderen doen ook mee bij Flexmakers
Natuurlijk denken we ook aan de kinderen. Na dit bijzondere jaar verdienen zij een leuk en lekker extraatje deze zomer! Voor de kinderen liggen daarom op de basisscholen en in de supermarkten van Lochem kleurplaten klaar. Met uiteraard het herkenbare pand van Flexmakers en IJssalon Lochem op de hoek van de Oosterbleek en Nieuwstad. Ook de kleuractie loopt de hele zomer door en kent maar één regel: kinderen mogen élke week meedoen! Ze maken daarmee wekelijks kans op een 10-ritten ijskaart en andere toffe prijzen. De kleuractie wordt afgesloten met het verloten van een fantastische hoofdprijs.

Wil je weten wat de hoofdprijs is? Volg Flexmakers op Instagram of Facebook. Daar maken we snel de hoofdprijs bekend!

Bekijk de IJS pagina of bekijk het bericht in de Berkelbode

Gratis e-book: In 5 stappen naar jouw ideale baan

Heb jij ooit het gevoel gehad dat je vastloopt in jouw baan? Dag in, dag uit hetzelfde riedeltje.

Je wilt graag wat anders doen, maar je weet niet zo goed wat en hoe je dit moet aanpakken. Dan gaan wij jou helpen.

Speciaal voor jou hebben wij onze kennis, expertise en ervaring gebundeld in ons e-book.

Incl. gratis templates voor een CV en motivatiebrief die eruit springen.

Gratis e-book: In 5 stappen naar jouw ideale baan

Heb jij ooit het gevoel gehad dat je vastloopt in jouw baan? Dag in, dag uit hetzelfde riedeltje.

Je wilt graag wat anders doen, maar je weet niet zo goed wat en hoe je dit moet aanpakken. Dan gaan wij jou helpen.

Speciaal voor jou hebben wij onze kennis, expertise en ervaring gebundeld in ons e-book.

Incl. gratis templates voor een CV en motivatiebrief die eruit springen.

Na het aanmelden van jouw gratis ebook ontvang je van ons ook elke 2 weken een update van onze nieuwste vacatures, zo ben jij altijd als eerste op de hoogte! Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en uitschrijven kan op elk moment. Vragen? lees hier onze privacyverklaring.

Mayke Kettelerij

Ik zet graag mensen in beweging met mijn blogs

0573 – 256 380
mayke@flexmakers.nl