In 5 stappen naar jouw ideale baan

Flexmakers gaat jou daarbij helpen

In het e-book ontdek jij meer over:

N

Welke vacature bij jou past

N

Hoe je moet solliciteren

N

Het maken van een CV die opvalt

N

Het schrijven van een overtuigende motivatiebrief

N

Hoe jij je kan voorbereiden op een kennismakings- en sollicitatiegesprek

N

Welke extra’s en begeleiding wij jou bieden!

“Flexmakers heeft mijn beeld van de uitzendbranche écht veranderd. Ik kan altijd aan de bel trekken. Ik ben geen nummertje, maar ik voel me écht gehoord en gezien! Zoals het bij Flexmakers gaat, zou het overal moeten gaan!”
“Ik zou Flexmakers omschrijven als professioneel, vakkundig en behulpzaam. Ze kijken naar de mens en niet naar de functie.”

In 5 stappen naar jouw ideale baan

Heb jij ooit het gevoel gehad dat je vastloopt in jouw baan? Dag in, dag uit hetzelfde riedeltje. Je wilt graag wat anders doen, maar je weet niet zo goed wat en hoe je dit moet aanpakken.

Daarom gaan wij jou helpen: in het e-book nemen wij jou in 5 stappen mee op weg naar jouw ideale baan.
Speciaal voor jou hebben wij onze kennis, expertise en ervaring gebundeld in dit e-book. Ruim 300 mensen gingen jou voor en zijn door het doorlopen van de stappen uit het e-book succesvol gematcht.

Na het lezen van het e-book heb jij de tools in handen om jouw droombaan te zoeken, te vinden en uiteindelijk te starten!
Incl. gratis templates voor een CV en motivatiebrief die eruit springen.

Download nu jouw e-book

Na het aanmelden van jouw gratis ebook ontvang je van ons ook elke 2 weken een update van onze nieuwste vacatures, zo ben jij altijd als eerste op de hoogte! Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en uitschrijven kan op elk moment. Vragen? lees hier onze privacyverklaring.