voel je dat het tijd is voor  een carrièreswitch?

veranderen van branche is misschien spannend

en daarom hoef je het niet alleen te doen

wij gaan jou helpen met jouw carrièreswitch

Heb je het gevoel dat je vastlooopt in je werk? Kost je huidige baan je veel energie en ga je zonder voldaan gevoel naar huis? Dan ben jij misschien wel toe aan een nieuwe uitdaging in een totaal andere branche. Durf jij het aan om een carrièreswitch te maken? In de huidge arbeidsmarkt liggen momenteel volop kansen. Wij helpen jou graag om hier slim gebruik van te maken. 

We zien op dit moment veel mensen die van baan veranderen en een carrièreswitch maken. Je bent zeker niet de enige die twijfelt om van branche te veranderen. We begrijpen dat het misschien wat spannend kan zijn, je geeft je zekerheid op en je weet nog niet wat je daarvoor terugkrijgt. Dat is waarom wij er zijn om jou te helpen, stap voor stap begeleiden we jou naar je nieuwe baan. Een baan met zekerheid waar je voldoening van krijgt en waar je met plezier naartoe gaat.

Zet vandaag nog de eerste stap: schrijf je vrijblijvend in door het formulier hieronder in te vullen of bel naar 0573-256380. Inmiddels hebben wij 386 kandidaten aan een andere baan geholpen en we zijn er ook voor jou.

Schrijf je nu vrijblijvend in!

Vul het formulier hieronder in en we nemen binnen 48 uur contact met je op.

Schrijf je in
door het formulier in te vullen

We nemen binnen 48 uur
contact met je op

Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking

{

“Na mijn vorige baan was ik toe aan iets anders en ben ik in eerste instantie zelf op zoek gegaan. Op internet kwam ik een vacature van Flexmakers tegen en toen heb ik contact opgenomen. ”

gerben schot

{

 Na mijn vorige baan heb ik een switch gemaakt die helaas niet goed uitpakte. Ik ben op zoek gegaan naar vacatures en kwam een interessante tegen bij Flexmakers. Mayke was oprecht geïnteresseerd in mij als mens tijdens ons gesprek. ”

jos dollevoet

Wil je met leontien of haar collega’s in gesprek?

Solliciteer direct