Ga je met tegenzin naar je werk?

Dan is het tijd voor wat nieuws

begin het jaar goed

met een nieuwe baan

Nu van baan wisselen

betekent een jaar vol werkplezier

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, en je voelt misschien al een tijdje dat je niet meer op je plek zit. Je wilt graag wat anders, misschien wel van baan veranderen, maar je twijfelt nog. Van baan veranderen is een grote en spannende stap, vooral in deze tijden. Je weet wat je nu hebt, maar niet wat je ervoor terugkrijgt. Maar waarom wachten? Juist als je nu de eerste stap zet richting een nieuwe baan, wordt 2024 pas echt een succesvol jaar voor jou. Schrijf je geheel gratis en vrijblijvend bij ons in, zodat we je kunnen helpen het jaar goed te beginnen.

Het nieuwe jaar brengt juist veel kansen met zich mee, zoals een betere werk-privé balans, een fantastische werkomgeving met leuke collega’s, een hoger salaris of een kortere reisafstand. Wij zijn er om je hierbij vrijblijvend te helpen. Het proces van het vinden van een andere baan hoef je niet alleen te doen. Als uitzendbureau staan we voor je klaar. We hebben een groot aanbod van vacatures in verschillende branches, zoals productie, logistiek, techniek en nog veel meer. We kijken naar jou als persoon en wat je zoekt in een andere baan. Samen gaan we op zoek naar een baan die bij je past.

Zet je vandaag de eerste stap?

Inschrijven is gratis en geheel vrijblijvend.

Werken via uitzendbureau Flexmakers

betekent voor jou

Een baan én werkplek die bij je past

Het is belangrijk dat jij een baan en werkplek vindt die bij je past. Daarom sta jij bij ons centraal en
gaan we samen met jou op zoek. We luisteren naar jou en ontdekken zo jouw interesses en wensen.
Op die manier heb jij niet alleen een baan en inkomen, maar ook een bedrijf en collega’s die echt bij
jou passen.

Van tijdelijke opdracht naar vaste baan

Onze ervaring is dat veel van onze uitzendkrachten na een periode van uitzendwerk een dienstverband aangeboden krijgen bij hun werkgever. Dus niet alleen voor tijdelijk uitzendwerk, maar ook voor een (vaste) baan ben je bij ons aan het juiste adres.

Je salaris en arbeidsvoorwaarden goed geregeld

Vaak hoor je dat uitzendkrachten minder verdienen. Bij Flexmakers verdien je hetzelfde als je collega’s bij je werkgever. Je werkt gewoon volgens de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao van de bedrijfsbranche.

2024: juist nu is het moment om van baan te veranderen

begin het jaar goed en ga samen met Flexmakers op zoek naar een andere baan

Dit is niet alleen het ideale moment om het jaar direct goed te beginnen, maar ook een tijd waarin de arbeidsmarkt volop in ontwikkeling is, wat veel nieuwe kansen en mogelijkheden biedt. Daarom is nu juist hét moment om hierop in te spelen en van baan te veranderen. Natuurlijk kun je blijven hangen in het gevoel dat je nu hebt, of talloze vacatures bekijken zonder actie te ondernemen. Maar je kunt ook vandaag de eerste stap zetten en je inschrijven bij ons uitzendbureau. Samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe baan, of dit nu een parttime of fulltime baan is, en op uitzend- of vaste basis. Wij kennen de vacatures én de bedrijven in de regio. Hierdoor kunnen we jou helpen oriënteren en samen op zoek gaan naar jouw droombaan. Dit bespaart jou dus een hoop tijd. Doordat wij de bedrijven kennen, kunnen we jou alvast een ‘kijkje in de keuken’ geven. Hierdoor kom je er sneller achter of een bedrijf bij jou past en kun je een weloverwogen keuze maken.

Ik ben mijn zoektocht naar een nieuwe baan via LinkedIn, Indeed en de website van Flexmakers gestart. Toen ik zelf geen geschikte vacature kon vinden heb ik contact gezocht met Flexmakers. Ik ben na een gesprek met Leontien op sollicitatie geweest bij een bedrijf. De vacature paste niet bij mij. Het gesprek was enorm fijn, waardoor ik een andere functie bij het bedrijf heb kunnen invullen. Ik prijs Flexmakers zeker aan. Ik heb goed contact gehad met Leontien en zij heeft goed geluisterd naar mijn wensen. Als ik Flexmakers een cijfer moest geven dan zou ik ze beoordelen met een 10.”
”Ik ben in de zomer gestopt met mijn baan en toen op zoek gegaan naar een nieuwe baan. Toen ik zelf niks passends kon vinden, besloot ik Flexmakers te benaderen. Tijdens mijn gesprek met Frank hebben we samen ontdekt welke functie en werkplek bij mij passen. Ik heb een rondleiding gehad bij een van de opdrachtgevers. Hier werd ik enthousiast van en ik kon gelijk beginnen. Inmiddels heb ik na een half jaar als uitzendkracht gewerkt te hebben, een vast contract gekregen. De bemiddeling van Flexmakers heeft veel voor mij betekend.”

”Bij mijn vorige baan had ik weinig afwisseling en zat ik niet meer op mijn plek. Via Indeed kwam ik een vacature van Flexmakers tegen, waarop ik heb gesolliciteerd. Mijn gesprek met Leontien was erg prettig en ik ben nog nooit zo positief ergens weggegaan. Leontien heeft me echt mijn eigenwaarde in laten zien. Nadat ik een half jaar als uitzendkracht via Flexmakers heb gewerkt, heb ik inmiddels een contract gekregen bij de opdrachtgever. Dankzij het soepele contact en hun snelle handelen ga ik weer met plezier naar mijn werk.”

Krijg ik evenveel salaris als uitzendkracht?
Vaak hoor je dat uitzendkrachten minder verdienen. Bij Flexmakers verdien je hetzelfde als je collega’s bij je opdrachtgever. Je werkt gewoon volgens de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao van de bedrijfsbranche.
Wanneer krijg ik mijn salaris?
Er zijn 3 uitbetalingsmomenten in de week. Zodra jij je uren bij ons inlevert, zorgen wij dat jij het eerstvolgende betalingsmoment je salaris ontvangt!
Krijg ik feestdagen doorbetaald?
Je krijgt feestdagen zeker doorbetaald, mits je aaneengesloten 13 weken voorafgaand aan die feestdag hebt gewerkt bij een of meerdere opdrachtgevers.
Bouw ik pensioen op?
In de cao voor uitzendkrachten is jouw pensioen vastgelegd. Al na 8 weken als uitzendkracht start jouw pensioenopbouw. En goed nieuws! Sinds 2023 bouw je 8% pensioen op, dit was in 2022 2,6%
Heb ik recht op vakantiedagen? Zo ja, hoeveel?
Natuurlijk heb je recht op vakantiedagen. Werk je fulltime, dan heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar. Werk je parttime, dan is het naar rato. Je opgebouwde verlofuren worden bijgehouden op je loonstrook.
Krijg ik vakantiegeld?
Als je werkt, bouw je vakantiegeld op. Je krijgt minimaal 8% vakantiegeld. Je ontvangt het in de maand mei. Dan kun je welverdiend op vakantie!

Schrijf je nu in!

Stuur ons je gegevens via onderstaand formulier

Solliciteer
door het formulier in te vullen
We nemen binnen 48 uur
contact met je op
Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking